Logistikas_Lakari

Logistikas kasvaa vauhdilla!

Logistikas Oy on 1997 perustettu logistiikka-alan yritys. Yritys työllistää noin 130 logistiikka-alan ammattilaista ja tuottaa asiakkailleen palveluja tällä hetkellä viidellä paikkakunnalla sekä omissa logistiikkakeskuksissa (130 000 m2) että asiakkaiden tiloissa vastaten sisälogistiikkatehtävistä. Logistikas palvelukokonaisuus sisältää lähilogistiikan, sisälogistiikan ja paikallisvarastoinnin palvelutuotteet.

Tarjoamme asiakkaallemme mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa jättämällä logistiikkatoiminnan ammattilaisten haltuun. Pystymme lupaamaan asiakkaillemme levollisen olon, sillä heidän logistiikkatoiminnot ovat meidän vastuullisissa käsissämme. Sloganimme mukaan tarjoamme – ratkaisuja helppoon hallintaan. Ongelmatilanteissa sujuvan tiedonkulun sekä saumattoman toiminnan takaa LogiSystems Oy:n toimittama ja ylläpitämä tehokas PoikkeamaVelho, kertoo Logistikas Oy:n toimitusjohtaja Toni Brigatti.

PoikkeamaVelho oli nopea ottaa käyttöön ja helppo oppia. Yhdessä muiden järjestelmiemme kanssa se auttaa meitä pitämään palvelu- ja laatutasomme korkeana, toteaa toimitusjohtaja Toni Brigatti Logistikas Oy:stä.

PoikkeamaVelhon ohella Logistikas Oy otti vuoden 2015 syksyllä käyttöön myös uuden KuljetusVelho -ohjelman.

Omien materiaalin hallintaan liittyvien kuljetustarpiden ohella toteutamme merkittävän määrän kuljetuksia asiakkaittemme lukuun. Toimimme heille siis ulkoistettuna ajojärjestelynä, kertoo kuljetuspäällikkö Petri Kaurtola. KuljetusVelhoa käyttämällä pidämme palvelujen myyntiin ja ostoihin liittyvät taloushallintorutiinit tarkasti hallussa. Kaikki keikat on hinnoiteltu ja ostopalvelutkin tiliöity lähes poikkeuksetta reaaliajassa. Tästä pitävät niin asiakkaat kuin meille keikkoja ajavat kuljetuskumppanitkin, Kaurtola jatkaa

Lue lisää Logistikas Oy:stä täältä.